Hotel Ciutat d'Amposta
 
Català
Castellanoidioma






Carta El Secret

MENÚ ESMORZAR
PLAT PEIX O CARN
VI, GASIOSA O AIGUA
FRUITS SECS
CAFÉ

MENU DIARI
1er PLAT DEL MENÚ
2on PLAT: PEIX O CARN
POSTRE
VI, GASIOSA O AIGUA

 

- FORMATGES
- ASSORTIMEN D’IBERICS
- PERNIL D’AGLÀ
- POP A LA GALLEGA
- ANXOVES DEL CANTABRIC
- MI-CUIT AMB COMPOTA DE FIGUES
- MAGRET D’ANEC AMB REDUCCIÓ P.X.
- LLESCA D’ESCALIVADA AMB ANXOVES

- LLESCA D’ESCALIVADA AMB F. DE CABRA
- LLESCA DE LLOM AMB FORMATGE
- LLESCA DE BEICON AMB PINYA I FORMATGE
- ENCENALLS DE BACALLÀ
- SÍPIA AMB SALSA VERDA
- CALAMARS A LA ROMANA
- XIPIRONS A LA PLANXA
- GAMBES A L’AJILLO

- AMANIDA DE CORS DE CARXOFA CONFITADA I PLÀTAN CARAMEL.LITZAT (vinagreta de taronja amarga)
- AMANIDA DE LLANGOSTINS AMB SALSA CÓCTEL
- AMANIDA DE GAMBES AMB OREO DE FABETES BABY (vinagreta de tomàquet)
- AMANIDA DE BEICON AMB FORMATGE I POLS DE FRUITS SECS (vinagreta de mel)
- AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA AMB TOMÀQUETS CARAMEL.LITZATS I POLS DE FESTUCS (vinagreta de la casa)

- SECRETS D’IBÈRIC
- FILET D’IBÈRIC A LA CREMA DE FOIE I BOLETS
- CORDER A LA BRASA
- BISTEC A LA PLANXA
- MAGRET D’ÀNEC AMB REDUCCIÓ DE P.X.
- ENTRECOT A LA BRASA
- XULETÓN A LA BRASA

- TONYINA A LA PLANXA
- SIPIA AMB SALSA VERDA
- BACALLÀ AL FORN
- LLUÇ A LA CREMA DE GAMBES
- LLENGUADO, CALAMARS I LLANGOSTINS

 

 

Reserva



· Inici · Hotel · Habitacions · Restaurants · Situació · Qui som? · Contacte

Hotel Ciutat d'Amposta - Avd. Josep Tarradelles, 41-43, 43870 Amposta (Tarragona)
Telf. Hotel: 977 70 85 56
Telf. Rest. Els Ullals 618 755 586
info@hotelciutatamposta.es