Hotel Ciutat d'Amposta
 
Català
Castellanoidioma






Carta Restaurant els Ullals

Dilluns a divendres: menú de 15€
Dissabte i diumenge: 25€ o 18€
Dijous + divendres : menú de tast 25 € o menú diari 15 €
Dissabte a la nit: menú de tast 25 €


- TIMBAL DE VERDURES AMB FORMATGE DE CABRA
- AMANIDA DE LLANGOSTINS AMB VINAGRETA DE TOMÀQUET
- AMANIDA DE FOIE AMB PERNIL D’ÀNEC
- AMANIDA MEDITERRÀNIA AMB FRUITS DEL MAR
- COCA DE PISTO MANXEG AMB FORMATGE DE CABRA
- LLESCA D’ESCALIVADA AMB ANXOVES DE L’ESCALA
- TALLARINES SALTEJATS AMB SALMÓ I ESPÀRRECS VERDS

- ABADEJO ESTIL DELTA
- XAPADILLO D’ANGUILA
- TORRADA D’ANGUILA FUMADA
- PERNIL D’AGLÀ

- MI-CUIT AMB COMPOTA DE FIGUES
- GRAELLADA DE VERDURES
- CARAGOLS A LA LLAUNA
- POP A LA BRASA

- ARRÒS NEGRE
- ARRÒS DE LA RIBERA
- ARRÒS A BANDA
- ARRÒS ULLALS
- ARRÒS AMB LLAMÀNTOL

- ARRÒS AMB BACALLÀ I VERDURES
- ARRÒS AMB RAP I XIPIRONS
- FIDEUADA DEL DELTA
- FIDEUS SEJATS

- XIPIRONS
- ESPARDENYES
- ORTIGUES DE MAR
- CALAMARS A LA ROMANA
- CLOÏSSES A LA MARINERA
- CASSOLA DE MARISC ULLALS

- CARAGOLS DE MAR
- LLANGOSTINS
- GAMBA ROJA
- ESCAMARLANS
- POLPETS

- GRAELLADA DE CRUSTACIS
- RAP A LA MARINERA
- GRAELLADA DE PEIX
- LLENGUADO A LA PLANXA

- ABADEJO A LA LLAUNA
- LLOBARRO A LA PAPILLLOT
- ROM AMB VERDURES
- LLUÇ A LA CREMA DE GAMBES

- MAGRET D’ÀNEC AMB COMPOTA DE POMA
- FILET DE VEDELLA
- FILET D’ IBÈRIC A LA CREMA DE FOIE
- SECRET D’ IBÈRIC A LA BRASA

- CABRIT REBOSSAT
- ENTRECOT A LA BRASA
- XULETÓ A LA BRASA
- STEAK TARTAR

 

Reserva



· Inici · Hotel · Habitacions · Restaurants · Situació · Qui som? · Contacte

Hotel Ciutat d'Amposta - Avd. Josep Tarradelles, 41-43, 43870 Amposta (Tarragona)
Telf. Hotel: 977 70 85 56
Telf. Rest. Els Ullals 618 755 586
info@hotelciutatamposta.es